Small group Personal training
by Arrowfit

Small Group Personal Training of SGPT is een nieuwe vorm van personal training dat overgewaaid is uit Amerika. Het is de combinatie van sporten op afspraak onder begeleiding van een personal trainer.

Allereerst beginnen we met vier sessies bestaande uit één op één begeleiding. Aan de hand van een screening gaan we kijken wat jouw capaciteiten zijn. Daarna leren wij jou een basis van de bewegingspatronen aan.

 

Na de begeleide sessies sluit je je aan bij één van onze groepen die geleidt worden door onze personal trainers. Je begint hier te trainen in groepen van maximaal 4 personen die op hetzelfde niveau zitten als jou. We gaan twee maal per week trainen in sessies van 40 minuten.

We streven er naar om samen jouw doelen te bereiken.

Hoe behalen we jouw doel:
Stap 1

ADVIESGESPREK EN DOELSTELLINGEN

De eerste kennismaken zal gebeuren aan de hand van een uitgebreid adviesgesprek. Hierdoor komen we meer te weten over jouw levensstijl. Het stellen van goede doelen is uiterst belangrijk. Op basis hiervan worden de voedings- en trainingsschema’s opgesteld. Daarnaast gaat de trainer ook samen met jou overlopen op welke momenten jij kan komen trainen. Op deze manier kan jij altijd komen trainen op de momenten die het beste voor jou uitkomen.

Stap 2

TRAINING PER 4 ONDER BEGELEIDING VAN COACH

De personal trainer zorgt voor de nodige ondersteuning en motivatie tijdens de groepstrainingen. Hij zorgt er ook voor dat alle oefeningen op een correcte manier worden uitgevoerd en dat je komt opdagen. Daarnaast begeleidt hij jou tot in de details tijdens de 40 minuten trainingen.

Stap 3

4 SESSIES FUNDAMENTALS MET PERSONAL TRAINER

Tijdens de vier één op één sessies gaat de personal trainer samen met jou overlopen hoe de oefeningen worden uitgevoerd. Op deze manier stomen wij je volledig klaar voor de groepstrainingen. Om jouw doelen te bereiken worden specifieke trainingen opgesteld zodat je sneller resultaten kan zien.

Stap 4

VOEDING OP EEN LEUKE EN HAALBARE MANIER

Voeding speelt een grote rol in het behalen van jouw resultaten. Aan de hand van een persoonlijk voedingsplan leren we je wat je moet eten (of wat je niet moet eten) om een optimaal resultaat te behalen. Daarbij is het voedingsplan volledig afgestemd op jouw levensstijl. Ga je graag op restaurant? Dan gaan wij jou leren om de beste keuzes te maken.