Painfix & blessurepreventie

Painfix en blessurepreventie is een heel dunne draad waar we ons op begeven wanneer we hiermee aan de slag gaan. De reden hiertoe is dat we hiermee toch ‘semi’ in het vaarwater van secundaire preventie (kinesisten, osteopaten, e.d.) terechtkomen.

Juist om deze reden, is dit aanbod van coaching meestal 1 op 1 gefocust, afhankelijk van de ernst van de blessure of wanneer het blessurepreventief is dat het programma volledig op maat gemaakt dient te worden.

Tijdens ons kennismakingsgesprek overlopen we uiteraard ook je lange termijn doelen – het is niet zo dat wanneer je voor ‘painfix’ aanklopt dat dit je enige doel moet zijn. Uiteraard zal de aandacht eerst hiernaar toe gaan.

We kunnen je helpen wanneer je je herkent in één (of meerdere) van onderstaande puntjes:

Knieproblemen (ongeacht de aard die ze gevormd hebben- idem voor de andere problemen)
Nekproblemen
Rugproblemen
Heupproblemen
Voet- en enkel problemen
Algemene problemen (over het volledige lichaam)
Cardiovasculaire en pulmonaire aandoeningen (afhankelijk van de graad is groepscoaching zeker een mogelijkheid)

De screening volgt na de opstart en bij 1 op 1 coaching voorzien we (indien gewenst) ook een mobiliteitsprogramma om thuis af te werken. Indien je ook een esthetisch doel hebt, werken we eerst de klachten weg door te focussen om een (bijna naadloos) perfecte uitvoering van bewegingspatronen en helpen je nadien verder in de groepscoaching (wat de prijs toch wel drukt).

Verhinderen jouw blessures/pijn je ook in het behalen van je doelstellingen? KOM GEWOON EENS BABBELEN! Het kost je niets behalve een uurtje van je tijd om over jou te babbelen…

Onderaan krijg je ook al een tipje van de sluier hoe de screening wordt aangepakt!

Kom gewoon eens babbelen!