Hoe behalen we jouw doel:

Stap 1

INTAKE EN DOELSTELLINGEN

Tijdens het intake gesprek gaat de personal trainer kijken wat jouw doelstellingen zijn en op welk termijn je ze kan bereiken.
Stap 2

TRAININGSMETHODE

We gaan samen met jou een efficiënte trainingsmethode opstellen om een optimaal resultaat te behalen binnen de 40 minuten.

Stap 3

VOEDINGSTIPS

Aan de hand van een persoonlijk voedingsplan leren we je wat je moet eten (en hoeveel) om een optimaal resultaat te halen. Het voedingsplan is volledig aangepast aan jouw levensstijl.

Transformeren en verbeteren
van geest en lichaam

Het is onze eer om jouw levenskwaliteit te verbeteren door het risico op beschavingsziektes te verminderen. (AKA. Cardiovasculaire problemen, diabetes, nek-, knie- en rugklachten).

Gezondheid is altijd een belangrijk doel maar lichaamstransformaties ook.. Heb je al eindeloos vaak geprobeerd om je droomfiguur te bereiken, maar is het je niet gelukt of kan je het niet behouden. Wij helpen jou om dit wél te realiseren en te behouden.

We streven er naar om Personal Training toegankelijk te maken voor de ‘normaal’ werkende mens en af te stappen van het idee dat Personal training enkel een bevoorrecht luxe product is.
Dit realiseren we door je graag verder te helpen in de Small Group Personal Training waarin we doelgericht werken in groepen van 4 naar jouw specifieke doelen.

Onze experten

Robbe Mellaerts

Joren Bogaerts