Coaching
by Arrowfit

Hoe behalen we jouw doel

Stap 1

ADVIESGESPREK EN DOELSTELLINGEN

De eerste kennismaken zal gebeuren aan de hand van een uitgebreid adviesgesprek. Hierdoor komen we meer te weten over jouw levensstijl. Het stellen van goede doelen is uiterst belangrijk. Op basis hiervan worden de voedings- en trainingsschema’s opgesteld. Daarnaast gaat de trainer ook samen met jou overlopen op welke momenten jij kan komen trainen. Op deze manier kan jij altijd komen trainen op de momenten die het beste voor jou uitkomen.

Stap 2

OPSTELLEN TRAININGSSCHEMA OP BASIS VAN JOUW DOEL

Aangepaste trainingen zullen specifiek worden opgesteld om jouw doelen te bereiken, zodat je snel resultaten kunt zien. Deze dynamische trainingen van 40 minuten dagen je lichaam op nieuwe manieren uit om blijvende resultaten te behalen.

Stap 3

TRAININGEN VAN 40 MINUTEN MET JOUW PERSONAL COACH

Wij staan jou persoonlijk bij tijdens elke stap van het behalen van je doel. 40′ lang is één van de coaches van jou. Dit is jouw moment! Maar ook buiten de sessies houden we contact! Even een vraag of hulp nodig? Je coach zal steeds je vraag kunnen beantwoorden!

Personal training

Ben jij op zoek naar een trainingsprogramma dat voldoet aan jouw persoonlijke behoeften?

We gaan één op één met jou aan de slag. We analyseren jouw medische achtergrond en specifieke doelen om zo het beste trainingsprogramma op te stellen. Wanneer je deze doelen hebt gerealiseerd, is het tijd voor een nieuw programma. Zo kan je altijd op jouw individuele niveau blijven trainen.

Het leuke aan personal training is dat je de frequentie van de trainingen zelf kan bepalen op basis van jouw ritme.

 

Intake gesprek

Screening

Fundamental

Aangepast trainingsschema

Small group personal training

Small Group Personal Training of SGPT is een nieuwe vorm van personal training dat overgewaaid is uit Amerika. Het is de combinatie van sporten op afspraak onder begeleiding van een personal trainer.

Allereerst beginnen we met vier sessies bestaande uit één op één begeleiding. Aan de hand van een screening gaan we kijken wat jouw capaciteiten zijn. Daarna leren wij jou een basis van de bewegingspatronen aan.

Na de begeleide sessies sluit je je aan bij één van onze groepen die geleidt worden door onze personal trainers. Je begint hier te trainen in groepen van maximaal 4 personen die op hetzelfde niveau zitten als jou. We gaan twee maal per week trainen in sessies van 40 minuten.

We streven er naar om samen jouw doelen te bereiken.

 

Intake gesprek

Screening

Fundamental

Trainingsschema

Onze experten

Robbe Mellaerts

Joren Bogaerts