Coaching by Arrowfit

GET RESULTS.
GET COACHED.

Hoe behalen we jouw doel:
Stap 1
et|icon_quotations|{

INTAKE EN DOELSTELLINGEN

Tijdens het intake gesprek gaat de personal trainer kijken wat jouw doelstellingen zijn en op welk termijn je ze kan bereiken.
Stap 2
et|icon_quotations|{

TRAININGSMETHODE

We gaan samen met jou een efficiënte trainingsmethode opstellen om een optimaal resultaat te behalen binnen de 40 minuten.
Stap 3
et|icon_quotations|{

VOEDINGSTIPS

Aan de hand van een persoonlijk voedingsplan leren we je wat je moet eten (en hoeveel) om een optimaal resultaat te halen. Het voedingsplan is volledig aangepast aan jouw levensstijl.

Transformeren en verbeteren
van geest en lichaam

Het is onze eer om jou levenskwaliteit te verbeteren door het risico op beschavingsziektes te verminderen. (AKA. Cardiovasculaire problemen, diabetes, nek-, knie- en rugklachten).

Gezondheid is altijd een belangrijk doel maar lichaamstransformaties ook.. Heb je al eindeloos vaak geprobeerd om je droomfiguur te bereiken, maar is het je niet gelukt of kan je het niet behouden. Wij helpen jou om dit wél te realiseren en te behouden.

We streven er naar om Personal Training toegankelijk te maken voor de ‘normaal’ werkende mens en af te stappen van het idee dat Personal training enkel een bevoorrecht luxe product is.
Dit realiseren we door je graag verder te helpen in de Small Group Personal Training waarin we doelgericht werken in groepen van 4 naar jouw specifieke doelen.

Onze programma’s
et|icon_plus_alt|

Personal Training

Personal Training

Met onze personal training gaan we één op één met jou aan de slag. Daarnaast houden we rekening met je medische achtergrond en je specifieke doelen.
et|icon_plus_alt|

Small group training

Small group training

Small Group Personal Training of SGPT is de nieuwste vorm van personal training afkomstig uit Amerika.

Vooraleer we beginnen met de training in groepen van maximaal vier personen, krijgt iedereen 4 één op één begeleide sessies.

We leveren resultaten
Onze experten
Onze experten
Over Robbe

Ik hou er van om samen te werken met mensen die een duidelijk doel voor ogen hebben. Imposible is nothing, zolang je er 100% voor gaat en daar help ik je graag bij.

De sessie is specifiek op jou afgestemd en je krijgt datgene wat je verwacht. Leren je resutlaat halen met de nodige fun vormt dan ook de leidraad in mijn sessies met jou!

 

fas|fa-medal|

Gediplomeerde coaching

Bachelor Sport en Bewegen
Cardio Essentials Trainer
SportMed Certified Assistent
SportMed Certified Coach
Sportmasseur
Hoger Redder
Over Joren

Het leven veranderen van mensen is waar ik voor sta. Zowel op lichamelijk als op mentaal vlak. Dewelke beide enorm belangrijk zijn. Ik hou ervan om mensen te motiveren en te inspireren, want zij inspireren mij.

Ben je op zoek naar iemand die jou wilt begeleiden op weg naar een beter leven in een beter lichaam? Dan help ik je graag deze stap te nemen!

 

fas|fa-medal|

Gediplomeerde coaching

Diploma lichamelijke opvoeding en sport
Physical Trainer EREPS LEVEL 3
Basic Fit Instructor
Interne opleiding Program design
Interne opleiding assess & correct
Topsportmassage
Sportmasssage voor gevorderden + taping
Performance Nutrition Coach Level 1
Over Regine

Van jongs af aan ben ik al gepassioneerd door voeding. Na mijn middelbare opleiding aan de hotelschool en enkele jaren vakantiewerk in de horeca, behaalde ik mijn professionele bachelor in voedings- en dieetkunde aan UCLL te Leuven. Ik ben dan ook blij dat ik nu van mijn passie mijn beroep kan maken. Mijn missie bestaat eruit om samen op zoek te gaan naar haalbare aanpassingen om jouw voedings- en levensstijl te optimaliseren!

 

Je kan bij mij onder meer terecht voor: een gezondere eet- en levensstijl, begeleiding in het bariatrisch traject (gastric bypass, sleeve gastrectomie…) en vaker plantaardig eten. Daarnaast volg ik momenteel het postgraduaat tot diabeteseducator aan de UCLL en verdiep ik mij ook nog verder in het FODMAP-dieet.

 

Voor meer informatie kan je steeds terecht op mijn website: www.reginemaho.be

Onze partners