Personal training
by Arrowfit

Ben jij op zoek naar een trainingsprogramma dat voldoet aan jouw persoonlijke behoeften?

We gaan één op één met jou aan de slag. We analyseren jouw medische achtergrond en specifieke doelen om zo het beste trainingsprogramma op te stellen. Wanneer je deze doelen hebt gerealiseerd, is het tijd voor een nieuw programma. Zo kan je altijd op jouw individuele niveau blijven trainen.

 

Het leuke aan personal training is dat je de frequentie van de trainingen zelf kan bepalen op basis van jouw ritme.

Hoe behalen we jouw doel:
Stap 1
et|icon_quotations|{

ADVIESGESPREK EN DOELSTELLINGEN

De eerste kennismaken zal gebeuren aan de hand van een uitgebreid adviesgesprek. Hierdoor komen we meer te weten over jouw levensstijl. Het stellen van goede doelen is uiterst belangrijk. Op basis hiervan worden de voedings- en trainingsschema’s opgesteld. Daarnaast gaat de trainer ook samen met jou overlopen op welke momenten jij kan komen trainen. Op deze manier kan jij altijd komen trainen op de momenten die het beste voor jou uitkomen.

Stap 2

et|icon_quotations|{

OPSTELLEN TRAININGSSCHEMA OP BASIS VAN JOUW DOEL

Aangepaste trainingen zullen specifiek worden opgesteld om jouw doelen te bereiken, zodat je snel resultaten kunt zien. Deze dynamische trainingen van 40 minuten dagen je lichaam op nieuwe manieren uit om blijvende resultaten te behalen.

Stap 3

et|icon_quotations|{

TRAININGEN VAN 40 MINUTEN MET JOUW PERSONAL COACH

Wij staan jou persoonlijk bij tijdens elke stap van het behalen van je doel. 40′ lang is één van de coaches van jou. Dit is jouw moment! Maar ook buiten de sessies houden we contact! Even een vraag of hulp nodig? Je coach zal steeds je vraag kunnen beantwoorden!

Stap 4

et|icon_quotations|{

VOEDING OP EEN LEUKE EN HAALBARE MANIER

Voeding speelt een grote rol in het behalen van jouw resultaten. Aan de hand van een persoonlijk voedingsplan leren we je wat je moet eten (of wat je niet moet eten) om een optimaal resultaat te behalen. Daarbij is het voedingsplan volledig afgestemd op jouw levensstijl. Ga je graag op restaurant? Dan gaan wij jou leren om de beste keuzes te maken.